2019-09-15 05:46:51• hírek • Bede Emőke

Fedélzeti kamera is rögzítette a batizi balesetet

Két autót érintő közlekedési baleset történt szombat délelőtt a 19-es jelzésű országúton, Batiz területén - tájékoztatta szombaton híroldalunkat a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

Az ISU szóvivője közölte, a baleset helyszínére egy feszítővágós egységet, egy intenzív terápiás SMURD-rohammentőt küldtek ki, továbbá a Szatmár Megyei Mentőszolgálat is három autóvan vonult ki a helyszínre. Az incidensben négy személy sérült meg, egy utast a katasztrófavédelem embereinek kellett kivágniuk a roncsból. A helyszíni elsősegélynyújtást követően mindannyiukat beszállították a szatmári kórház sürgősségi osztályára.


A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség is tájékoztatást adott ki az ügyben. Mint írják, egy 52 éves terepi férfi autójával átsodródott a szemközti sávra, ahol frontálisan összeütközött egy másik személyautóval, melyet egy 41 éves kányaházi férfi vezetett. A helyszínen elvégzett alkoholteszt eredménye mindkét esetben negatív lett, az ügyben bűnügyi eljárást indítottak a baleset pontosabb részleteinek feltárására.


A balesetet egyébként egy fedélzeti kamera is rögzítette. A felvételeken nem csak az látszik, ahogyan a két autó váratlan összeütközik, hanem az is, hogy több sofőr is azonnal a bajba jutottak segítségére sietett.
 






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: